HTML

Góól

Gólok, melyeket nem lehet elfelejteni. Ha szeretnél sárga lap nélkül reklamálni, vagy kényszerítőzni, vedd fel velem a kapcsolatot: overdrive@b-oldal.hu. Bikázni nem ér!

Címkék

Kommentár

  • Hóhér Tibi: Ez meg a folytatása. Cserna azt mondja a parfümét érezték :) www.youtube.com/watch?v=WUr6rkhBpUM&a... (2011.01.20. 20:19) Szondázzák meg!
  • Carlos Valderrama: @Brukk Az a gól számomra is nagyon emlékezetes, és nem találom sehol :( Bárcsak valakinek meglenne! (2011.01.12. 12:28) Puskás-díjat Mracskónak!
  • Amphiprion Ocellaris: Jenő (RIP) szenvtelenül kommentálja. (2010.05.23. 13:34) Détári legnagyobb gólja
  • Rexfelugyelo: www.youtube.com/watch?v=zKt0sL_auZw Nekem ez a gól nagyon hiányzik a listáról. Hatalmas maga a gól... (2010.04.19. 23:54) TOP10 Scholes-gól EVÖR

Máris szomszéd bólint

2010.04.09. 07:44 Interstellar Overdrive

Ki ne emlékezne a Dimitar Penev vezette bolgár aranycsapatra? Sztoicskov, Kosztadinov, Balakov, Borimirov, a farkasember Trifon Ivanov, hogy csak a legnagyobb neveket említsük.... és persze Jordan Lecskov, aki 1994-ben a búbján lévő pamacsával fejelte be a győztes gólt a németek ellen, ezzel megsemmisítve a Nationalelf világbajnoki álmait. Lecskov később a Marseille és a Besiktas labdarúgója lett, majd pályafutása után az üzleti szférában helyezkedett el, sőt mindenki Máris szomszédja polgármesteri funkciót is vállalt. Immár a legendás pamacs nélkül, mely anno az egekbe repítette a bolgár aranygenerációt.    

Szólj hozzá!

Címkék: fejes

A bejegyzés trackback címe:

https://gool.blog.hu/api/trackback/id/tr621905946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása