HTML

Góól

Gólok, melyeket nem lehet elfelejteni. Ha szeretnél sárga lap nélkül reklamálni, vagy kényszerítőzni, vedd fel velem a kapcsolatot: overdrive@b-oldal.hu. Bikázni nem ér!

Címkék

Kommentár

  • Hóhér Tibi: Ez meg a folytatása. Cserna azt mondja a parfümét érezték :) www.youtube.com/watch?v=WUr6rkhBpUM&a... (2011.01.20. 20:19) Szondázzák meg!
  • Carlos Valderrama: @Brukk Az a gól számomra is nagyon emlékezetes, és nem találom sehol :( Bárcsak valakinek meglenne! (2011.01.12. 12:28) Puskás-díjat Mracskónak!
  • Amphiprion Ocellaris: Jenő (RIP) szenvtelenül kommentálja. (2010.05.23. 13:34) Détári legnagyobb gólja
  • Rexfelugyelo: www.youtube.com/watch?v=zKt0sL_auZw Nekem ez a gól nagyon hiányzik a listáról. Hatalmas maga a gól... (2010.04.19. 23:54) TOP10 Scholes-gól EVÖR

Maradona 50

2010.10.31. 07:47 Interstellar Overdrive

Mi az amit Maradonával kapcsolatban még nem mondtak el? Legnagyobb góljai és legnagyobb botrányai szemünk előtt zajlódtak (zajlódnak) az utóbbi években, így azt is tudjuk, sőt piros betűs ünnep, miszerint október 30-án 50 éves lett.

Ő az, aki 15 évesen már bajnoki mérkőzések szünetében lépett fel labdazsonglőrként.
Ő az, aki 16 évesen már az argentin futball történetének legfiatalabb profi játékosa lett, míg 19 évesen a legfiatalabb gólkirály  volt Argentínában.
Ő az, aki képes volt rosszul érezni magát Barcelonában.
Ő az, aki elhelyezte Napoli-t a világ futballjának térképén, köszönhetően a 2 bajnoki címnek, 1 kupának és 1 UEFA kupának, mellyel Nápoly népét is uralma alá hajtotta.
Ő az, aki győzelemre vezette hazája válogatottját az 1986-os VB-n.
Ő az, akit egyes emberek az Istennek hisznek.
Ő az, aki nem volt képes annyit kokózni és nem tudott annyira elhízni, hogy ezen sikerek elhalványuljanak.

Az alábbi videón nem láthatunk gólt (pedig temérdek mennyiséggel szomorította el az ellenfeleket...), viszont azt igen, hogy mennyire gyors, mennyire kiszámíthatlan és mennyire gátlástalan játékos volt, aki a pálya minden pontján feltűnt. Számos föld-levegő rakétával próbálták megakadályozni, hogy a labdát meg tudja játszani, mely becsúzások és szabálytalankodási kísérletek még szánalmasabbak így, hogy látjuk, a kis dundi még mindig talpon maradt.

Ő az, aki a legjobb focista EVÖR. (Vagy Pelé, vagy Puskás az, egyébként. 20 év múlva megírom majd, hogy lehet Messi az.)

Szólj hozzá!

Címkék: technika csel

A bejegyzés trackback címe:

https://gool.blog.hu/api/trackback/id/tr122409592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása