HTML

Góól

Gólok, melyeket nem lehet elfelejteni. Ha szeretnél sárga lap nélkül reklamálni, vagy kényszerítőzni, vedd fel velem a kapcsolatot: overdrive@b-oldal.hu. Bikázni nem ér!

Címkék

Kommentár

  • Hóhér Tibi: Ez meg a folytatása. Cserna azt mondja a parfümét érezték :) www.youtube.com/watch?v=WUr6rkhBpUM&a... (2011.01.20. 20:19) Szondázzák meg!
  • Carlos Valderrama: @Brukk Az a gól számomra is nagyon emlékezetes, és nem találom sehol :( Bárcsak valakinek meglenne! (2011.01.12. 12:28) Puskás-díjat Mracskónak!
  • Amphiprion Ocellaris: Jenő (RIP) szenvtelenül kommentálja. (2010.05.23. 13:34) Détári legnagyobb gólja
  • Rexfelugyelo: www.youtube.com/watch?v=zKt0sL_auZw Nekem ez a gól nagyon hiányzik a listáról. Hatalmas maga a gól... (2010.04.19. 23:54) TOP10 Scholes-gól EVÖR

Legdurvább ollózás EVÖR

2010.10.28. 08:00 Interstellar Overdrive

Marco Van Basten (persze Klinsmann mellett) gyermekkorom kedvenc focistája volt. Emlékszem, amikor általános iskolában, az ének könyv elejére AC Milan címert rajzoltam, hiszen kábé ennyire érdekelt a kottaírás (valami keresztek, meg kulcsok voltak), amit azóta is nyilván sokat használok munkám során... Na, de sokkal fontosabb, hogy a jó öreg Marcora visszatérjünk, aki valami temérdek gólt termelt, mind az Ajaxban (133/128), mind az AC Milanban (147/90)* és természetesen hazája válogatottjában.

Az idő azt a tragédiát is megszépítette, hogy az 1964-ben született legendának már 30 évesen vissza kellett vonulnia, úgy, hogy sérülése már az utolsó 2 évében is teljesen ellehetetlenítette játékát.

Amit hátrahagyott, az feldolgozhatatlan. Trükkök, cselek, pimasz és tudatos gólok, kiemelve a sokaságból a szovjeteknek lőtt parádés gólját, valamint az egyik ledurvább ollózást EVÖR. 

* csak bajnoki mérkőzésen szerzett gólok

Szólj hozzá!

Címkék: technika ollózás

A bejegyzés trackback címe:

https://gool.blog.hu/api/trackback/id/tr402403122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása