HTML

Góól

Gólok, melyeket nem lehet elfelejteni. Ha szeretnél sárga lap nélkül reklamálni, vagy kényszerítőzni, vedd fel velem a kapcsolatot: overdrive@b-oldal.hu. Bikázni nem ér!

Címkék

Kommentár

  • Hóhér Tibi: Ez meg a folytatása. Cserna azt mondja a parfümét érezték :) www.youtube.com/watch?v=WUr6rkhBpUM&a... (2011.01.20. 20:19) Szondázzák meg!
  • Carlos Valderrama: @Brukk Az a gól számomra is nagyon emlékezetes, és nem találom sehol :( Bárcsak valakinek meglenne! (2011.01.12. 12:28) Puskás-díjat Mracskónak!
  • Amphiprion Ocellaris: Jenő (RIP) szenvtelenül kommentálja. (2010.05.23. 13:34) Détári legnagyobb gólja
  • Rexfelugyelo: www.youtube.com/watch?v=zKt0sL_auZw Nekem ez a gól nagyon hiányzik a listáról. Hatalmas maga a gól... (2010.04.19. 23:54) TOP10 Scholes-gól EVÖR

TOP10 Scholes-gól EVÖR

2010.04.14. 07:33 Interstellar Overdrive

Paul Scholes... hát, hol is kezdjem... Atyavilág, úristen, ilyen nincs... talán ez a három kifejezés jut eszembe, ha a góljaira gondolok. Minden idők egyik legjobb manchesteri középpályása már gyerekkorában nem egyezett bele a "bikázni nem ér" grund alapszabályba, ebben biztos vagyok. Ő az, akinek nem kell mondani, hogy "16-ról lőjj", sőt, ő már akkor lövésre lendíti a lábát, amikor az operatőr még be sem fogta őt a kamerával. Sajnálom a labdát, sajnálom a hálót, a pókokat a sarkokban, miközben fogom a fejem és ámulok. Az agyaggalamb lövészet jut eszembe, ha lövéseit látom, valamint a kérdés, hogy vajon hányat rúghatott csukott szemmel? :)

Mindegy, az alábbi TOP10 válogatás önmagáért beszél...

2 komment

Címkék: bomba top10

A bejegyzés trackback címe:

https://gool.blog.hu/api/trackback/id/tr461919263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.04.19. 23:54:51

www.youtube.com/watch?v=zKt0sL_auZw
Nekem ez a gól nagyon hiányzik a listáról. Hatalmas maga a gól előtti összjáték, majd ahogy a mester jobb lábbal lövőcselt csinál, és a támaszkodó ballal (ami önmagában nonszensz, hiszen levegőben van a bal lába is) a kapufa tövéhez teszi a labdát, na az utánozhatatlan! Utánozhatatlan! :D
süti beállítások módosítása