HTML

Góól

Gólok, melyeket nem lehet elfelejteni. Ha szeretnél sárga lap nélkül reklamálni, vagy kényszerítőzni, vedd fel velem a kapcsolatot: overdrive@b-oldal.hu. Bikázni nem ér!

Címkék

Kommentár

  • Hóhér Tibi: Ez meg a folytatása. Cserna azt mondja a parfümét érezték :) www.youtube.com/watch?v=WUr6rkhBpUM&a... (2011.01.20. 20:19) Szondázzák meg!
  • Carlos Valderrama: @Brukk Az a gól számomra is nagyon emlékezetes, és nem találom sehol :( Bárcsak valakinek meglenne! (2011.01.12. 12:28) Puskás-díjat Mracskónak!
  • Amphiprion Ocellaris: Jenő (RIP) szenvtelenül kommentálja. (2010.05.23. 13:34) Détári legnagyobb gólja
  • Rexfelugyelo: www.youtube.com/watch?v=zKt0sL_auZw Nekem ez a gól nagyon hiányzik a listáról. Hatalmas maga a gól... (2010.04.19. 23:54) TOP10 Scholes-gól EVÖR

Essien kétszer táraz

2010.06.05. 07:27 Interstellar Overdrive

Térdsérülés ide, állítólagos apai átok oda, ki kell mondanom: a világ egyik legjobb védekező középpályása nem lesz ott a VB-n... Mindamellett, hogy egy sötét sikátorban nem mernék Essien szemébe nézni (félnék, ahogy rámvillantaná fehér fogsorát), posztja ellenére sem durva, földevő stílusáról híres, sőt, hihetetlen munkabírása mellett olyan gólokat is lőtt, melyek közül nem tudtam igazságot tenni.

A Chelsea színeiben a Barcelona és az Arsenal ellen lőtt két olyan dugót, melyből egy is elég egy pályafutás alatt...

Szólj hozzá!

Címkék: bomba

A bejegyzés trackback címe:

https://gool.blog.hu/api/trackback/id/tr782053333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása